Košík je prázdný

Přidání emailového účtu do mail klienta Zimbra je relativně jednoduchý proces, který vám umožní spravovat vaši poštu přímo z jednoho místa. Následující kroky vám ukážou, jak to provést:

1. Otevření Zimbra Mail Klienta:

Nejprve otevřete Zimbra mail klienta na vašem zařízení. Po spuštění aplikace budete přivítáni obrazovkou přihlášení.

2. Kliknutí na Možnost "Přidat Účet":

Ve vstupní obrazovce Zimbra klienta hledejte možnost "Přidat Účet" nebo "Připojit Nový Účet". Tato možnost obvykle bývá umístěna v horní části rozhraní.

3. Zadání Informací o Účtu:

Poté, co kliknete na možnost "Přidat Účet", budete požádáni o zadání informací o vašem emailovém účtu. Tato data mohou zahrnovat váš emailový adresu, heslo, server příchozí pošty (POP3/IMAP) a server odchozí pošty (SMTP).

4. Kontrola Nastavení:

Ujistěte se, že jste správně zadali všechny potřebné informace o vašem emailovém účtu. Zkontrolujte také, zda jste vybrali správný typ serveru pro příchozí a odchozí poštu.

5. Dokončení Přidání Účtu:

Jakmile jste zadali všechny informace a ověřili správnost nastavení, klikněte na možnost "Dokončit" nebo "Uložit". Zimbra mail klient by nyní měl přidat váš emailový účet a zobrazit vaši poštu.

6. Testování Funkcionality:

Nakonec proveďte testování funkcí vašeho nově přidaného emailového účtu v Zimbra klientovi. Ověřte, že můžete odesílat a přijímat emaily bez problémů.

Tímto způsobem můžete snadno přidat emailový účet do mail klienta Zimbra a efektivně spravovat svou poštu přímo z jednoho centrálního místa.