Košík je prázdný

CRM systémy, neboli systémy pro správu vztahů se zákazníky, se staly nezbytným nástrojem pro firmy různých velikostí a odvětví. Tyto platformy umožňují organizacím efektivně spravovat a analyzovat interakce se svými klienty a potenciálními zákazníky po celou dobu jejich vztahu. V následujícím článku si představíme dvacet nejpopulárnějších CRM systémů dostupných na trhu v roce 2023.

Salesforce

Salesforce je jedním z nejrozšířenějších a nejpokročilejších CRM systémů na trhu. Nabízí širokou škálu funkcí, včetně automatizace prodeje, služeb zákazníkům, marketingové automatizace a analytiky.

HubSpot CRM

HubSpot CRM je oblíbený pro svou snadnou integraci s ostatními nástroji HubSpot a za jeho intuitivní uživatelské rozhraní. Je vhodný pro malé a střední podniky a nabízí bezplatný základní balíček.

Zoho CRM

Zoho CRM je oblíbené pro svou flexibilitu a možnost přizpůsobení. Tento systém nabízí řadu funkcí, včetně automatizace prodeje, marketingu, podpory zákazníků a analytiky.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 je integrovaný cloudový systém, který kombinuje CRM a ERP funkce a poskytuje podnikům pokročilé nástroje pro správu vztahů se zákazníky, obchodní inteligenci a operace.

Oracle CRM

Oracle CRM, součást balíku Oracle Cloud, nabízí komplexní řešení pro správu vztahů se zákazníky, včetně nástrojů pro prodej, marketing, služby a sociální sítě.

SAP CRM

SAP CRM je součástí rodiny produktů SAP Business Suite a poskytuje robustní řešení pro správu vztahů se zákazníky ve velkých podnicích.

Pipedrive

Pipedrive se zaměřuje na malé a střední podniky a vyniká v jednoduchosti použití a vizualizaci prodejního procesu.

Freshsales

Freshsales, součást suite Freshworks, nabízí CRM řešení s AI-driven funkcemi, automatizací prodeje a intuitivním rozhraním.

Insightly

Insightly je CRM a projektový management v jednom, zaměřující se na malé a střední podniky, s důrazem na automatizaci a integraci.

Salesforce Essentials

Salesforce Essentials je zjednodušená a cenově dostupnější verze Salesforce, navržená speciálně pro malé podniky.

Act!

Act! kombinuje CRM s e-mail marketingem a je vhodný pro malé a střední podniky hledající snadno použitelné řešení.

SugarCRM

SugarCRM je flexibilní a plně přizpůsobitelný CRM systém, který se hodí pro firmy všech velikostí, které hledají hlubokou integraci a automatizaci.

Nimble

Nimble je jednoduchý CRM systém, který se zaměřuje na sociální média a integraci s Office 365 a G Suite, vhodný pro malé podniky.

Keap (dříve Infusionsoft)

Keap je robustní CRM a marketingová automatizace v jednom, ideální pro malé podniky a podnikatele.

Bitrix24

Bitrix24 je all-in-one CRM s nástroji pro komunikaci, projektový management a sociální síť pro podniky.

Agile CRM

Agile CRM nabízí CRM, marketingovou automatizaci, služby zákazníkům a webovou analytiku v jednom balíku pro malé a střední podniky.

Copper (dříve ProsperWorks)

Copper je CRM systém navržený pro integraci s Google Workspace, zaměřený na jednoduchost a automatizaci pro malé a střední podniky.

vTiger CRM

vTiger CRM je open source CRM řešení, které nabízí možnosti pro prodej, marketing, podporu a inventář.

Apptivo

Apptivo je flexibilní CRM s řadou aplikací, které lze přizpůsobit potřebám malých a středních podniků.

Salesmate

Salesmate je CRM systém zaměřený na zlepšení prodejních procesů a zvýšení produktivity prodejních týmů v malých a středních podnicích.

Každý z těchto CRM systémů nabízí jedinečný soubor funkcí a výhod, které mohou pomoci firmám zlepšit svou interakci se zákazníky, zvýšit prodeje a efektivitu. Při výběru CRM je důležité zvážit specifické potřeby a cíle vašeho podnikání.