Košík je prázdný

Kiwi for Gmail je populární e-mailový klient, který umožňuje uživatelům integrovat své Gmail účty do desktopové aplikace, poskytující tak lepší přehlednost a efektivitu při správě e-mailové komunikace. Tento článek poskytne podrobný návod, jak do tohoto klienta přidat mailový účet.

Požadavky Před začátkem procesu je důležité se ujistit, že máte:

  • Aktivní internetové připojení
  • Platný Gmail účet
  • Nainstalovanou aplikaci Kiwi for Gmail na vašem zařízení

Krok 1: Otevření aplikace Kiwi for Gmail Prvním krokem je spuštění aplikace Kiwi for Gmail na vašem počítači. Po otevření aplikace uvidíte úvodní obrazovku, která vás vyzve k přihlášení, pokud jste tak již předtím neučinili.

Krok 2: Přihlášení k existujícímu účtu Pokud již máte v Kiwi for Gmail přidán účet, klikněte na svůj profil v pravém horním rohu a vyberte možnost 'Add Account' (Přidat účet). Vložte své přihlašovací údaje pro další Gmail účet, který chcete přidat.

Krok 3: Přidání nového účtu Pokud používáte Kiwi for Gmail poprvé:

  1. Klikněte na tlačítko 'Add New Account' (Přidat nový účet).
  2. Budete vyzváni k zadání vaší e-mailové adresy a hesla.
  3. Po zadání údajů klikněte na 'Next' (Další) a postupujte podle pokynů na obrazovce pro dokončení procesu ověření.

Krok 4: Ověření a synchronizace účtu Během procesu přidávání nového účtu bude Kiwi for Gmail vyžadovat ověření vaší identity. To může zahrnovat zadání kódu zaslaného na váš e-mail nebo telefon. Po úspěšném ověření bude účet automaticky synchronizován a zobrazí se ve vašem Kiwi klientu.

Krok 5: Nastavení účtu Po přidání a synchronizaci účtu můžete přistupovat k různým nastavením, jako je personalizace rozhraní, nastavení notifikací, a správa dalších funkcí, které Kiwi for Gmail nabízí.

Přidání e-mailového účtu do Kiwi for Gmail je jednoduchý proces, který zvýší vaši produktivitu a zlepší správu vašich e-mailů. Sledujte uvedené kroky a užijte si vylepšený e-mailový zážitek přímo na vašem desktopu.

Tento návod byl navržen tak, aby byl co nejvíce uživatelsky přívětivý. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potíže, podívejte se na sekci FAQ na webových stránkách Kiwi for Gmail nebo kontaktujte jejich zákaznickou podporu pro další pomoc.