Košík je prázdný

InterWorx Control Panel je webový hostingový kontrolní panel, který nabízí rozsáhlé funkce pro správu serverů a hostovaných webových stránek. Tento nástroj je navržen tak, aby byl jednoduchý na použití, ale zároveň poskytoval robustní možnosti pro pokročilé uživatele. Mezi hlavní funkce patří správa DNS, e-mailových účtů, databází, a mnoho dalšího.

Hlavní Funkce InterWorx Control Panel

1. Web Hosting Management

InterWorx umožňuje snadnou správu webových stránek prostřednictvím intuitivního uživatelského rozhraní. Uživatelé mohou vytvářet a spravovat své domény, subdomény, a aliasy, stejně jako nastavovat přesměrování a upravovat DNS záznamy.

2. E-mailová Správa

Panel nabízí rozsáhlé možnosti pro správu e-mailů, včetně vytváření a správy e-mailových účtů, aliasů, a automatických odpovědí. Uživatelé mohou také snadno nastavit filtry spamu a antivirovou ochranu.

3. Správa Databází

InterWorx podporuje správu MySQL a PostgreSQL databází. Uživatelé mohou snadno vytvářet nové databáze, spravovat uživatele a jejich oprávnění, a provádět zálohy a obnovy databází.

4. Zálohování a Obnova

InterWorx poskytuje robustní nástroje pro zálohování a obnovu dat. Uživatelé mohou nastavit automatické zálohování a manuálně vytvářet zálohy svých dat. Obnova dat je také jednoduchá a rychlá.

5. Bezpečnostní Funkce

Bezpečnost je v InterWorx klíčovým prvkem. Panel nabízí různé bezpečnostní funkce, jako je dvoufaktorová autentizace, ochrana proti DDoS útokům, a pokročilé možnosti firewallu. Uživatelé mohou také spravovat SSL certifikáty přímo z panelu.

6. Monitoring a Reporty

InterWorx poskytuje rozsáhlé možnosti monitorování serverů a webových stránek. Uživatelé mohou sledovat výkon serverů, využití zdrojů, a získávat detailní reporty o návštěvnosti webových stránek.

Výhody Použití InterWorx Control Panel

1. Uživatelská Přívětivost

InterWorx je navržen s důrazem na jednoduchost a intuitivnost. I uživatelé bez hlubokých technických znalostí mohou snadno spravovat své Webové stránky a servery.

2. Flexibilita a Škálovatelnost

Panel je vysoce flexibilní a škálovatelný, což znamená, že může růst spolu s vašimi potřebami. Ať už spravujete jeden web nebo stovky, InterWorx zvládne všechny vaše požadavky.

3. Spolehlivost a Stabilita

InterWorx je známý svou spolehlivostí a stabilitou. Díky pravidelným aktualizacím a robustní infrastruktuře mohou uživatelé očekávat minimální výpadky a vysokou dostupnost služeb.

4. Výborná Podpora

InterWorx poskytuje vynikající technickou podporu. Uživatelé mají přístup k rozsáhlé dokumentaci, komunitním fórem, a mohou se obrátit na podporu přímo prostřednictvím ticket systému.

 

InterWorx Control Panel je výkonný nástroj pro správu webových hostingů a serverů, který nabízí širokou škálu funkcí pro uživatele všech úrovní. Jeho uživatelská přívětivost, flexibilita, a robustní bezpečnostní funkce ho činí ideální volbou pro jednotlivce i firmy hledající spolehlivé a efektivní řešení pro správu svých online aktivit.