Košík je prázdný

V dnešní době je pro podniky klíčové poskytovat vysoce kvalitní zákaznickou podporu. Jedním z nejefektivnějších způsobů, jak toho dosáhnout, je implementace live chatu přímo na webovou stránku. Tento článek vám poskytne návod, jak na web přidat live chat podporu, krok za krokem.

Zvážení volby poskytovatele live chatu

Než se pustíte do implementace, je důležité si vybrat správného poskytovatele live chatu. Na trhu existuje řada různých řešení, od základních až po pokročilé, s různými funkcemi a cenovými modely. Zvažte, jaké funkce jsou pro vaše podnikání klíčové, například automatizace, integrace s dalšími nástroji, analýzy a reporty.

Registrace a nastavení účtu

Po výběru poskytovatele se zaregistrujte a vytvořte si účet. Během registrace budete možná muset zadat informace o vašem webu a vybrat si plán, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Integrace live chatu na váš web

Většina poskytovatelů live chatu nabízí jednoduchý způsob integrace, který obvykle zahrnuje vložení kódu do HTML vaší Webové stránky. Tento kód obvykle získáte ve vašem účtu u poskytovatele.

  1. Přihlaste se do svého účtu u poskytovatele live chatu.
  2. Najděte sekci pro integraci nebo instalaci a zkopírujte poskytnutý kód.
  3. Vložte kód do vaší webové stránky, obvykle před závěrečný tag </body>.
  4. Uložte změny a obnovte vaši webovou stránku, abyste ověřili, že live chat je aktivní.

Konfigurace a přizpůsobení

Po integraci live chatu na váš web je důležité si chat přizpůsobit. To může zahrnovat nastavení automatických odpovědí, vytvoření vítacích zpráv, přizpůsobení vzhledu chatovacího okna tak, aby odpovídalo designu vašeho webu, a nastavení pracovních hodin.

Testování a spuštění

Před spuštěním live chatu naživo doporučujeme provést důkladné testování. Zkontrolujte, zda chat správně funguje na různých zařízeních a prohlížečích, a ujistěte se, že všechny automatizované procesy a odpovědi probíhají podle očekávání.

 

Implementace live chatu na váš web může výrazně zlepšit zákaznickou podporu a zvýšit spokojenost vašich zákazníků. Postupujte podle výše uvedených kroků pro úspěšnou integraci a nezapomeňte pravidelně vyhodnocovat a upravovat nastavení live chatu, aby co nejlépe vyhovovalo potřebám vašich zákazníků