Košík je prázdný

Výběr správného nástroje pro tvorbu webových stránek může být pro začátečníky velkou výzvou. Na trhu existuje mnoho platform, které slibují snadné použití a rychlé výsledky. V tomto článku prozkoumáme několik klíčových faktorů, které by měli začátečníci při výběru vhodného website buildera zvážit, a představíme několik doporučených možností.

Co hledat v website builderu pro začátečníky

  • Intuitivní drag-and-drop editor: Umožňuje uživatelům snadno přidávat, odstraňovat a upravovat prvky na stránce bez potřeby znalosti kódování.
  • Šablony a designy: Široký výběr předem navržených šablon, které mohou začátečníci využít jako základ pro své Webové stránky.
  • Zákaznická podpora: Dostupná a kvalitní podpora pro řešení jakýchkoli problémů nebo dotazů, které mohou při vytváření webu nastat.
  • Cena: Platforma by měla být cenově dostupná s transparentním poplatkovým modelem, aby začátečníci mohli snadno pochopit, co dostanou za své peníze.

Doporučené website buildery pro začátečníky

Wix

Wix je jedním z nejpopulárnějších website builderů na trhu, který je obzvláště vhodný pro začátečníky. Nabízí více než 500 atraktivních šablon, intuitivní drag-and-drop editor a spoustu aplikací pro rozšíření funkcionalit vašeho webu. Wix také poskytuje rozsáhlou zákaznickou podporu včetně tutoriálů a fór.

Squarespace

Squarespace je další skvělou volbou pro začátečníky, kteří hledají kvalitní design a profesionální vzhled svých webových stránek. Platforma nabízí širokou škálu designově čistých šablon, které jsou plně responzivní a snadno upravitelné. Squarespace také zahrnuje silné nástroje pro blogování a e-commerce, což je činí vhodnou volbou pro různé typy projektů.

Weebly

Weebly je další uživatelsky přívětivý website builder, který je ideální pro začátečníky. Nabízí široký výběr šablon, snadno použitelný drag-and-drop editor a užitečné SEO nástroje pro zlepšení viditelnosti vašeho webu ve vyhledávačích. Weebly také nabízí možnost přidání e-commerce funkcí, což jej činí dobrou volbou pro malé podnikatele.

 

Výběr nejlepšího website buildera závisí na vašich konkrétních potřebách, rozpočtu a typu webu, který chcete vytvořit. Wix, Squarespace a Weebly jsou vynikajícími volbami pro začátečníky, díky jejich snadnému použití, široké škále šablon a dobré zákaznické podpoře. Vyzkoušejte jejich bezplatné verze nebo demo, abyste zjistili, který z nich nejlépe vyhovuje vašim potřebám.