Košík je prázdný

Integrace plateb přes PayPal do WooCommerce je jednoduchý proces, který vám umožní přijímat platby od zákazníků z celého světa. Tento průvodce vás krok za krokem provede celým procesem.

 

Nejprve se ujistěte, že máte nainstalovaný a aktivovaný plugin WooCommerce na vaší Wordpress stránce. Pokud ano, můžete přistoupit k integraci PayPal.

Nastavení PayPal

  1. Vytvoření účtu PayPal: Pokud ještě nemáte účet PayPal, musíte si jej vytvořit. Přejděte na stránky PayPal a zaregistrujte se jako obchodník.

  2. Získání API přihlašovacích údajů: Po vytvoření účtu potřebujete získat API přihlašovací údaje, které WooCommerce používá pro komunikaci s PayPal. V PayPal dashboardu vyhledejte sekci pro vývojáře a v ní najděte své API klíče.

Konfigurace PayPal v WooCommerce

  1. Přístup k nastavení WooCommerce: Ve vašem WordPress dashboardu přejděte na WooCommerce > Nastavení > Platby.

  2. Aktivace PayPal: Najděte PayPal mezi platebními metodami a klikněte na tlačítko „Spravovat“ vedle něj. Zde aktivujte PayPal kliknutím na přepínač, aby se zobrazilo jako „Zapnuto“.

  3. Konfigurace PayPal nastavení: V této části budete muset zadat své API přihlašovací údaje získané z PayPal. Zadejte své API uživatelské jméno, heslo a podpis. Také můžete nastavit další volby, jako je například stránka pro úspěšnou platbu nebo e-mail pro oznámení.

  4. Testování: Před spuštěním PayPal platby na vašem webu doporučujeme provést testovací transakci. WooCommerce a PayPal oba nabízejí testovací režimy, které vám umožní ověřit, že vše funguje, jak má, bez skutečného zpracování platby.

Další nastavení a přizpůsobení

  • PayPal Identity Token: Pro lepší integraci můžete v PayPal nastavení získat tzv. PayPal Identity Token, který umožňuje zpřesnění komunikace mezi WooCommerce a PayPal.

  • PayPal Express Checkout: Pro rychlejší platby můžete také zvážit aktivaci PayPal Express Checkout, což zákazníkům umožňuje rychlejší dokončení nákupu s použitím PayPal.

  • Ochrana proti podvodům: Nezapomeňte také zvážit nastavení ochrany proti podvodům a limitů pro transakce, abyste se vyhnuli možným finančním ztrátám.

Integrace PayPal do vašeho WooCommerce obchodu vám může otevřít dveře k mezinárodním zákazníkům a zjednodušit proces platby. S náležitým nastavením a testováním zajistíte hladký průběh transakcí pro vaše zákazníky.