Košík je prázdný

Adult skript pro Erotický web - Aktualizace 2022

Weby pro dospělé jsou zvláštní kategorií webových stránek a spíše malá menšina webhosterů takový obsah na svých serverech podporuje. Adult weby mají obvykle vyšší návštěvnost a proto vytváří i vyšší traffic a tím samozřejmě potřebují více výkonu, paměti, prostoru i lepší připojení.

Správný webhoster však vytíženost serverů pečlivě hlídá a ve správný čas by měl klientovi nabídnout přesun z adulthostingu na virtuální server, dedikovaný server, cluster nebo Cloud.

Systémovou náročnost adult webů také ovlivňuje struktura kódu a celková architektura webu. Nic nového pod sluncem. Primitivně napsaný kód webu může zvyšovat náročnost na server stejně jako adult web 1000 UIP online.

Neoptimalizovaný kód může:

  • Zvyšovat generování trafficu
  • Zvyšovat využívání paměti RAM
  • Zbytečně zatěžovat výkon procesorů
  • Generovat nadměrné error logy na server.

A v důsledku neoptimalizované kódu se mohou "sekat" videa. Pomalu načítat web nebo web nedokáže ustát vyšší návštěvnost.

V případě, že nemá klient dostatek znalostí nebo finančních prostředků k vytvoření kvalitního webu, existuje nabídka hotových řešení.

 


 

Pojďme se nyní podívat na krabicová řešení pro tvorbu Adult webu:

 

1) Adult web systém 2.5 - Easy tube

Námi vyvinutý systém pro publikaci vlastní tvorby s připojením na platební bránu ccbill a Bitcoin platební bránu. Nejjednodušší způsob publikace vlastních materiálů. Vhodné pro klienty s vlastní tvorbou, kteří již nyní mají alespoň 50 natočených videí. Řešení úplně na míru pro klienty, kteří chtějí točit a neřešit IT záležitosti. Úplná konzultace a plné zajištění funkčnosti. Doprogramování na míru.

https://www.mydreams.cz/cz/adulthosting/adult-web-system.html

 

2) Wordpress + Plugin

Ideální a levné řešení pro klienty s minimální vědomostí programování. Web lze naklikat do několika hodin a přidáním videí strávíte max. několik desítek minut. Pluginy dokážou video stáhnout z oblíbených Tube serverů nebo je vzdáleně přehrávat. Pluginy jsou placené, ale částka je velice příjemná:

https://cs.wordpress.org/download/
+
https://www.wp-script.com/adult-wordpress-plugins/adult-mass-videos-embedder/
https://www.wp-script.com/adult-wordpress-plugins/adult-tubes-video-url-to-post/
https://www.wp-script.com/adult-wordpress-plugins/adult-mass-photos-downloader/
https://www.wp-script.com/adult-wordpress-plugins/adult-mass-videos-grabber/

https://www.wp-tube-plugin.com/wp-tube-plugin/

 

3) Adult Video Script

Krabicové řešení vhodné na VPS server. Vzhledem k tomu že tento systém vyžaduje serverovou komponentu na zpracování videa FFmpeg, musí web běžet na VPS serveru a administrátoři serveru Vám musí ještě dovolit FFmpeg provozovat. FFmpeg u MyDreams podporujeme, ale jen u VPS serverů a vyšších služeb. Adult Video Script je kompletní řešení, za které si bohužel připlatíte 390 USD.

https://www.adultvideoscript.com

 

4) The Adult SiteRunner System

Krabicové řešení, které běží na serverech výrobce. Systém si nekupujete, ale pronajímáte za 399 USD/měsíc. The Adult SiteRunner System je plnohodnotné řešení pro publikaci vlastního materiálu s propojením na ccbill, ale zároveň nejdražší řešení. Výhodou je, že o spuštění webu se Vám postará podpora, stejně jako v případě našeho levnějšího řešení.

https://adultsiterunner.com/

 

5) Elevated X

Mohutný systém na kterém běží jedny z největších porno stránek na světě. Pro náročnější uživatele. Systém můžete hostovat na serverech výrobce nebo na svém virtuálním serveru. I v případě hostování webu na svém hostingu musíte platit pronájem licence v hodnotě 299 USD/měsíc

https://www.elevatedx.com

 

6) xStreamer

Systém na vybudování čistě funkční a plnohodnotné Tube stránky. Mnoho propojení, monetizační metody, pokročilé funkce. Musí také běžet na VPS serveru. Cena je jednorázová za 199 USD.

Výrobce dále poskytuje stránky na vytvoření Fan klubu, Klasických adult stránek, Live chatu, Sexshopu...

https://adent.io/products/xstreamer
https://adent.io/products/xfans
https://adent.io/products/xmember
https://adent.io/products/xcams
https://adent.io/products/xmarketplace
https://adent.io/products/xchat
https://adent.io/products/xmodel

 

7) AdultCentro 

Krabicové řešení, které běží na serverech výrobce. Systém si nekupujete, ale pronajímáte za 99 USD/měsíc. Systém je moloch, napojitelný na ccbill a Epoch, a jeho zprovoznění by mel zvladnout i nezkušený uživatel. Na systému běží opět jedni z největších stránek světa. Systém je však starší výroby a již ho nedoporučuji.

http://adultcentro.com/

 

8) Kernel Video Sharing

Krabicové řešení pro běžný nebo adult tube web. Pro plnohodnotný web musíte zakoupit nejdražší variantu systému za 499 USD. Systém musí běžet na VPS serveru.

https://www.kernel-video-sharing.com

 

9) Mechbunny Tube Script

Obrovský moloch, plno pokročilých funkcí, plnohodnotný systém za 499 EUR. Kvůli speciálním rozšířením musí systém běžet na virtuálním serveru.

https://www.mechbunny.com/tube-script

 

10) Adult Script Pro

Rozšířený systém, ale pro plnohodnotný provoz musíte zakoupit variantu za 623 USD. Kvůli speciálním rozšířením musí systém běžet na virtuálním serveru.

https://www.adultscriptpro.com

 

11) Smart Tube Professional

Starý, přesto dnes stále používaný systém. Cena 499 USD. Kvůli speciálním rozšířením a specifickému nastavení musí systém běžet na virtuálním serveru a administrátor serveru musí server výrazněji upravit.

https://www.smarttubepro.com

 


 

Jak zpeněžit web?

Pokud nemáte vlastní materiál a neprodáváte členství, tak je jasným směrem prodej reklamy. Osobně doporučuji následující platformy:

https://www.clickadu.com
https://www.exoclick.com
https://www.juicyads.com
https://www.eroadvertising.com
https://www.adultforce.com
https://www.gammastats.com
https://www.paperstreetcash.com

https://studio.faphouse.com

 


 

Více informací se dozvíte na následujících fórech, kde nás můžete i kontaktovat.

https://gfy.com
https://www.xbiz.net
https://www.blackhatworld.com

 

Ať se daří.

Michal z MyDreams.cz

adulthosting